Fri fragt på alle ordre | Levering 1-3 hverdage

Handelsbetingelser

Betaling
Plakana modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Plakana bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Plakana sender alle hverdage ordrer indgået før kl. 12.00. Så snart pakken sendes afsted får kunden besked herom.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Plakana vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Plakana I/S
Rypevej 26
9575 Terndrup
CVR: 41730412

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav, ligeledes afhentes der ej heller pakker leveret til en pakkeshop/pakkeboks.

Refundering
Ved refundering sker tilbagebetalingen direkte til det benyttede betalingskort medmindre andet aftales.

Fortrydelsesret
Der ydes ikke fortrydelsesret på specialfremstillede varer. Det vil sige varer, som er tilpasset dine ønsker ud fra dine unikke indtastede data eller billeder.

Øvrige varer ydes der 14 dages fuld returret på. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@plakana.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik inden eventuelt køb.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.